Младежки

Смятам, че правата ми като гражданин и гласоподавател са нарушени, тъй като Министерският съвет и Централната избирателна комисия не дават възможност да се упражвява вот чрез машинно и дистанционно електронно гласуване, въпреки законовите разпоредби.Това заяви Андрей Петков, който заедно с други представителни на Младежката организация на ПП „Движение България на гражданите”, внесе жалба до омбудсмана на България днес.

В писмото си до г-жа Мая Манолова младежите посочват, че в проектобюджета за 2019 г., когато ще се гласува за Европарламент и за местна власт, парите на ЦИК са само с около 600 хил. лв. повече в сравнение с 2018 година, в която не се провеждха избори.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

На събитието се отбеляза края на мандата на ръководството на EDS и избирането на ново Изпълнително бюро. Председателят на МДБГ Андрей Петков поздрави Вирджилио Фалко за преизбирането му и заяви готовност МДБГ да продължава да работи все така добре за създаването на европейски младежки политики.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

МДБГ заявява категорично, че начинът на провеждане на Европейския младежки форум под патронажа на европейското председателство, е недопустим.

Нагласените въпроси към министър-председателя не са прецедент, получавали сме множество сигнали за събития на управляващите с предварителен сценарии и невъзможност за изразяване на лично мнение.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Георги Владов, Милева Димова и Борислав Андонов представиха Младежко ДБГ на редовна среща на съвета на EDS (Европейските студенти демократи), проведена в Рига през април. Срещата премина под надслов “Политическата комуникация в променяща се медийна среда, приобщаване на младите хора с модерни комуникационни стратегии”, на която бяха обсъдени редица проблеми и предизвикателства пред младото поколение.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре