Лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева и съпредседателят на Парламентарната група на Реформаторския блок Найден Зеленогорски ще открият Третото издание на Младежката политическа академия. Форумът се провежда на 26 и 27 ноември в Стара Загора.

Участие в Академията ще вземат над 120 младежи от цялата страна, а темата на събитието е „Ще запази ли България евроатлантическата си ориентация след президентските избори“.

Приветствие при откриването ще отправи и председателят на младежката организация на ДБГ Стефан Марков. В Академията ще се включат и народните представители от "Движение България на гражданите".

Лектори на младите лидери ще бъдат водещи специалисти в областта на външните и вътрешни работи, медиите, икономиката и финансите.

В отделните панели ще бъде поставен акцент върху изминалите президентски избори и публичните нагласи по ключови политически въпроси, опасностите от Изток и Ислямска държава, мигрантския натиск, предизвикателствата пред България от гледна точка на евроатлантическите ценности, младежкото предприемачество, банковата стабилност, комуникация на политически тези и послания в медиите.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре