ГЕРБ направиха Министерство на туризма, но туризмът се развива спорадично, без план за устойчиво развитие. Министерството не работи ефективно, заяви в Габрово Виолета Донева, член на Изпълнителния съвет на „Движение България на гражданите“. 

В по-голямата част от ски курортите, се наблюдават монополи, на морето също, както и при минералните извори. В България има над 3600 извора. Много малък брой от които се използват. Останалите изтичат. Липсата на обща стратегия на туризма, спира развитието и не разгръща възможностите на природата и историята на страната ни. Габровският регион предлага изключителни възможности, които именно поради липса на стратегия, не са развити.

Това правителство не се справя, спира започнати реформи и постига скандал след скандал, затова от ДБГ настояваме за оставката му, добави Донева.

По наше настояване в 43то НС бяха приети промени в Изборния кодекс, въвеждащи електронно гласуване. То, обаче, няма да се случи, защото това би означавало честни избори, които не са изгодни на статуквото в момента. Този начин на взимане на решения на управляващите няма как да доведе България до светло бъдеще, каза тя.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре