Дясното не е готово за истинско обединение в момента. Линията на разделение все още стои - кой подкрепя управлението на ГЕРБ и Патриотичния фронт и кой иска да промени прокорупционния и феодалния модел по места.
Това каза в „Лице в лице“ по бТВ Димитър Делчев, председател на „Движение България на гражданите“.

РБ остана опозиция само на думи. В такъв лицемерен режим да говориш, че си опозиция, а да се срещаш с управляващите, ние от ДБГ не желаем да участваме и напуснахме. Тръгнахме напред с името ДБГ, искаме да чуем какво искат да кажат хората, кой са им проблемите. Работим усилено за европейските и местните избори. Много внимаваме да не влезем в тактическа коалиция, каза Делчев.

Ще повярвам, че има борба с корупцията, когато видя кмет на ГЕРБ да се разследва по същия начин, коментира показния арест на районния кмет Иванчева в София той. Защо не бройха и добричките суджуци 6 часа, попита реторично Делчев.

Не оправдавам кмета на Младост, най-малкото защото нашият общински съветник Стефан Марков нееднократно е сигнализирал, че тя не си върши работата като районен кмет, добави Делчев.
Ще видим дали е свършена работата, едва когато има осъдителна присъда. Има много схеми, които се изсветляват и от вас журналистите, когато видим те да се разкриват една по една и тези 18 млрд. да не изтичат в корупция, едва тогава може да се каже, че има антикорупционни действия, каза председателят на ДБГ.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре