Излизаме в много добра форма от тези избори и сме готови за следващите, заяви председателят на Предизборния щаб на ДБГ

Популизмът ще изяде хазната, доходите и средствата на обществото. Популизмът е пиянство, което заличава разума на всички нива в държавата. ДБГ има историческа роля да каже "не" на популизма, да стабилизира РБ и да направи още по-добри резултати на следващите предсрочни избори.

Това каза Димитър Делчев, председател на Предизборния щаб на "Движение България на гражданите" и народен представител от Реформаторския блок, пред членовете на Националния съвет на ДБГ днес.

Излизаме в много добра форма от тези избори и сме готови за следващите. ДБГ даде много ресурс и усилия в президентските избори и днес се поздравяваме с добър резултат, а умишлените саботажи не ни спряха.

Делчев подчерта, че в Смолян подкрепата за Трайков е имала ръст като гласове спрямо предходните избори, като в Кюстендил, Враца и Благоевград ръстът също е значителен.

Делчев посочи, че първнеци в тези избори по резултати са били София-град със 17 % и Пловдив-град с 12 %. Спад и много работа за вършене има в Хасково, Силистра и Варна, добави Делчев.

Заблуда е, че БСП са силни. Те са също толкова силни, колкото и на изминалите местни изброи, където не спечелиха нито един кмет на областен град. Спечелиха популистите и авантюристите, категоричен бе шефът на предизборния щаб на ДБГ.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре