България има нужда от силна десница, която да се противопостави на набиращия сили популизъм и затвърждаване на евроатлантическата насоченост на страната. В Реформаторския блок работим за консолидация и съюзен форум, заяви пред медии Димитър Делчев, секретар на Парламентарната група на Реформаторския блок.

РБ остана на принципна позиция и показахме, че по-голямата част от нашите симпатизанти подкрепят кандидата на ЕНП. Има нужда от укрепване на РБ, което започнахме с подписването на споразумение, чрез което продължаваме действието на коалицията, каза той. Хора от цялата страна от ДСБ също заявиха, че вярват в Реформаторския блок и искат да останат част от него, добави Делчев.

България трябва да потвърди евроатлантическата си насоченост, категоричен бе той. Имаме политически задачи като завършване на реформите в образованието, здравеопазването, отбраната и икономиката.

Не изключвам, че новата коалиция между ДПС и БСП ще сложи едно лице, което ще доведе България до нестабилност и хаос и зад него да се скрият всички сделки на червената мафия, коментира Делчев.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре