Аз успях като кандидат за кмет жена сред 10 мъже, в момента Вие сте в мъжко състезание, каза кметът на Чепеларе на председателя на НС вчера

Вчера в Чепеларе на посещение беше действащият председател на Народното събрание и кандидат за президент. Кметът на Чепеларе г-жа Славка Чакърова посрещна г-жа Цачева с думите, че като жена приветства решението й да се кандидатира за президент в едно толкова мъжко състезание и припомни, че тя самата преди година също е била в подобна битка - жена кандидат за кмет на Чепеларе сред 10 мъже претенденти - и е спечелила.

Жените имат място в голямата политика, могат да са водачи, да работят много и усърдно, да постигат целите в полза на съгражданите си, каза г-жа Чакърова на г-жа Цачева. Двете си направиха снимка на площада като представители на две различни партии, част от семейството на дясната Европейска народна партия.

Това е вторият кандидат за президент, който Чакърова посрещна като кмет на Чепеларе. На 20 октомври в града пръв дойде кандидатът на Реформаторския блок Трайчо Трайков, на когото Славка Чъкърова пожела успех и победа на изборите като част от политическото семейство на РБ, което издигна и нейната собствена кандидатура за кмет на Чепеларе и продължава мощната си подкрепа за успешния й кметски мандат.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре