Остана само ден до парламентарните избори на 26 март. Избори, които на първо място ще се проведат, защото демокрацията, която ни била "отнела много", все още я има. Напук на тези, които мечтаят за тоталитаризъм, през времето на който управляваха 45 години, докато при демокрацията мине-не-мине една година и народът ги изгонва от властта с камъни. Пак ли ще настъпим същата "мотика"?

 

Нека на всички ни е ясно, че предстоящият избор е съдбоносен. Това е избор на ценности – от едната страна е демокрацията в мисленето, от другата комунизмът, от едната страна е свободата, от другата дебне бюрократичната държава, едната страна е стъпила върху българския национален интерес, а другата върху руския инструктаж за управление. И аз се страхувам, че и малкото, заради което синя България излезе по площадите в края на миналия век, членството ни в ЕС, НАТО и т.н. ще ни бъде отнето от кръвожадните за власт Леви.

Алтернатива има и тя не е ГЕРБ. Десетки милиони се похарчиха, за да внушат медиите, че мачът е само между БСП и ГЕРБ. Но той не е. Защото само „Реформаторския блок - Глас народен“ може да бъде истински представител на десните хора в България. Ние сме тези, които ще се борят за ефективна борба с корупцията и приключване на съдебната реформа, за счупване на бюрократичните окови около глезените на бизнеса, за добро образование, което създава достойни и независими българи. ГЕРБ вече доказаха, че или не искат, или не могат. А за всички останали партии, които се готвят да влязат в Парламента, политиката е просто бизнес.

Благоевград е чудесен район с отлични възможности, който се намира в упадък. Моята цел е Благоевград да бъде сред първите по стойност на средна работна заплата, а не пред-предпоследен след Враца. Ще работя за привличане на работещ бизнес в региона и създаване на индустриалната зона, която да стане плодородна почва за нови работни места и по-висок стандарт на живот. Ще се боря срещу корупцията и административния произвол.

За да постигнем поставените цели за по-добра България и по-развит Благоевград, не си пилейте гласа за отломки от десницата, а на 26 март излезте и гласувайте за номер 21.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре