Уважаеми граждани на Кърджали,

Приятели,

В края на предизборната кампания се обръщам към вас, като водач на листата на "Реформаторски блок - Глас народен", за да ви благодаря за подкрепата, която ежедневно ни давате по време на нашите срещи в града и областта.  Решителният момент настъпи и бих искал да ви призова за пълна мобилизация в изборния ден. Само изборът ви на номер 21 в бюлетината ще гарантира участието на автентичната десница и ще представлява в Народното събрание хората, за които борбата с корупцията, реформата в съдебната система, продължаване на реформите в образованието и здравеопазването и запазването на икономическия ръст са важни.

 

В предизборната кампания на "Реформаторски блок - Глас народен" в област Кърджали успяхме да чуем проблемите на хората. Миграцията на младите, политическият натиск върху администрацията, бизнеса и хората, ниските доходи са проблеми, за решаването на които ще работим с дългосрочна перспектива.

Модерна администрация, съвременно земеделие, привличане на инвестиции и насърчаване на бизнеса са основни приоритети на "Реформаторски блок - Глас народен". Ще постигнем тези цели, като работим за:

  • Увеличаване на полицейското присъствие. Полицай на мястото до 20 мин. от подаване на сигнал.
  • Приемане на антикоруционен закон.
  • Премахване на търговията в болниците и връщането на медицината в тях.
  • Увеличаване на парите за образование до 4,5 % от БВП и за култура до 1 % от БВП.
  • Намаляване на ставката на ДДС до достигане на 18 %.

Разгръщане на туристическия потенциал на област Кърджали като алтернатива на тютюнопроизводството е кауза, за която ще работя още от 27 март. Наш приоритет ще бъдат  изпълнение на инфраструктурни проекти в полза на бизнеса и хората. Околовръстен път на Кърджали, като част от скоростен път Стара Загора – Хасково – Кърджали - Маказа. Спирането  на политическия натиск при назначенията в администрацията, независимо дали натискът идва от ляво, дясно или центъра.    

В неделя изборът не е само за партия или коалиция. В неделя, изборът е цивилизационен. България избира между продължаване на реформите или лъжата и левия популизъм. С номер 21 и "Реформаторски блок - Глас народен" България избира евроатлантическите ценности и демокрацията.

"Реформаторски блок - Глас народен" е единственият гарант за това да не се върнат БПС и ДПС на власт.

Не на последно място искам да благодаря на всички, които участваха в кампанията ни. Хората, които работиха неуморно и показаха пътя за това как автентичната десница ще спечели мандат в Кърджали. И най-важното: гласувайте. Гласувайте, за да не решава друг нашата съдба. Подкрепете ни с номер 21 за "Реформаторски блок - Глас народен".     

Денислав Генчев

Водач на листата на "Реформаторски блок - Глас народен" за област Кърджали

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре