Ключът към спокойствието и стабилността на държавата е Реформаторски блок да има силно представителство в Народното събрание, каза на среща с избиратели в Лесичово водачът на листата на реформаторите в 13МИР - Пазарджик Бойка Маринска.

 

Тя уточни, че влизането на Реформаторски блок в парламента гарантира дясноцентристкото управление. Маринска прогнозира, че дори БСП да е първа политическа сила, трудно ще направи правителство. Ляво управление на страната ще бъде пагубно за всички нас, заяви Маринска и обобщи, че гласовете за другите вдясно, извън коалицията "Реформаторски блок - Глас народен", които няма да успеят да влязат в парламента, ще се разпределят за ГЕРБ и БСП.

Само едно дясноцентристко управление ще продължи реформите в България, затова автентичната десница трябва да бъде представена в парламента. Единственият начин гласът на десните да не се изгуби, е избирателите да гласуват с № 21 в интегралната бюлетина, призова Маринска.

Не забравяйте, че за работата на един народен представител се съди от неговите действия, каза още тя и припомни, че е единственият народен представител от региона, който на всеки шест месеца е отчитала работата си публично.

Бойка Маринска е доказан политик, тя заслужава подкрепата ни, заяви пред присъстващите председателят на общинската структура на ДБГ Тодор Убинов. Той за пореден път каза, че всеки един избирател от района, който е имал необходимост за съдействие от страна на Маринска в качеството й на народен представител в 43-то Народно събрание, е получавал подкрепа и разбиране.

Първа задача на Реформаторски блок в новия парламент е приемането на антикорупционния закон, каза третият в листата на реформаторите Тодор Джамбов.

Заедно с Бойка Маринска те обобщиха приоритетите в програмата на блока, като поставиха акцент върху реформите в образованието, здравеопазването, съдебната система, сигурността и културата. Към всяка едно населено място с училище трябва да се подхожда диференцирано, обобщи Джамбов исканите от заети в образованието промени в Закона за предучилищното и училищното образование. Ние, реформаторите, искаме 1 милиард повече за образование, което е най-малко 4.5% от БВП на държавата, допълни Джамбов.

Източник: videlinabg.com

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре