Ние сме една голяма дясноцентриска коалиция, която ще направи всичко възможно да вървим напред. Това каза в Благоевград Найден Зеленогорски, председател на щаба на коалиция „Реформаторски блок – Глас народен” и водач на листите в Плевен и Варна, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Пирин.

 

По думите му всички в коалицията са направили всичко възможно, за да може България да върви напред. „За нас Благоевградска област е един от най-важните региони. В листата тук имаме много млади хора, начело с водача на листата Димитър Делчев. Ще направим всичко възможно, за да постигнем нашия заслужен успех в 1-ви МИР – Благоевград“, каза още Зеленогорски.

Той добави, че е искрено щастлив да бъде в Благоевград, за да изкаже подкрепата на всички формации в коалицията към листата на „Реформаторски блок – Глас народен“ за Благоевградска област. „Искам да изразя специалната подкрепа на всички в коалицията от партии „Реформаторски блок – Глас народен“ към листата в Благоевград. Ние сме една голяма дясноцентристка коалиция, която направи всичко възможно да вървим напред. За нас най-важното е да инвестираме в човека“, заяви Зеленогорски.

Той допълни, че да се инвестира в човека означава той да е здрав и образован. „Важни са магистралите и строителството, но най-важна е инвестицията в човека и националната сигурност, която е преди всичко.

Днес младите хора в Реформаторския блок внесоха отворено писмо до президента Радев с искане да се спрат опитите на Турция да се меси в изборите – било то чрез изборен туризъм или агитация, коментира Зеленогорски. Според него е очевидно, че президентът ги е чул, защото е свикал спешен съвет. „Надявам се, че няма да бъде допуснато Турция или която и да е друга държава да се меси в изборните ни работи. Ние сме една стабилна територия, със стабилен икономически растеж, със стартирани добри реформи в образованието, здравеопазването и прочие“, посочи Зеленогорски.

Източник: focus-news.net

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре