През тази кампания успяхме да стигнем до хората в област Благоевград и техните проблеми. Това каза Димитър Делчев, водач на листата на КП „Реформаторски блок – Глас народен“ за Благоевградска област, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Пирин.

 

Той благодари на всички, които са участвали в нея. „Хората в моята листа и всички, които ни подкрепяте, сте страхотни. Това е моят отбор и аз се радвам, че съм част от него“, каза още Делчев. Той подчерта, че Реформаторският блок е „За“ бизнеса, „За“ Европейския съюз и „За“ защита на страната.

Според него изборите на 26 март са съдбоносни. „Искаме да се противопоставим на грешната посока, която ни задават от БСП, чийто лидер – г-жа Корнелия Нинова, вчера заяви, че демокрацията ни е отнела много, но ние не сме съгласни с това“, заяви Делчев.

Той посочи, че съжалява, че през тази кампания жителите на Благоевградска област не са видели лидерски дебат между него, Цветан Цветанов, Тома Томов и Делян Пеевски. „Всички може да предположите защо той не се състоя – те няма какво да кажат“, отбеляза Делчев.

Той подчерта, че от Реформаторския блок ще настояват за въвеждането на единен орган за борба с корупцията. Димитър Делчев каза още, че по време на кампанията е обиколил редица населени места в област Благоевград и ще продължи до последно да го прави. „Много е трудно да се говори с хората, защото те питат кога младите ще се върнат в България", каза Делчев и добави, че едно добро правителство, с подкрепа за малките и средни предприятия и добро образование, ще помогне много млади да се върнат в България.

"Ние в България може и имаме огромен потенциал. Ние от Реформаторския блок ще направим така, че България да върви напред“, коментира Делчев. Той заяви, че трябва да се борим за България, но не да бъдем лъжепатриоти. „Истинското родолюбие е в постъпките си да се водим от националния интерес“, заяви Делчев.

Източник: focus-news.net

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре