Ключът към спокойствието и стабилността на държавата е Реформаторски блок да има силно представителство в Народното събрание, каза на среща с избиратели в Лесичово водачът на листата на Реформаторите в 13 МИР-Пазарджик Бойка Маринска, съобщиха от Пресцентъра на „Реформаторски блок - Глас народен” в Пазарджик. Тя уточни, че влизането на Реформаторски блок в парламента гарантира дясно-центристкото управление.

 

Маринска прогнозира, че дори БСП да е първа политическа сила, трудно ще направи правителство. „Ляво управление на страната ще бъде пагубно за всички нас”, заяви Маринска и обобщи, че гласовете за другите в дясно, извън коалицията „Реформаторски блок – Глас народен“, които няма да успеят да влязат в Парламента, ще се разпределят за ГЕРБ и БСП. „Само едно дясно-центристко управление ще продължи реформите в България, затова автентичната десница трябва да бъде представена в парламента. Единственият начин гласът на десните да не се изгубят, е избирателите  да гласуват с № 21 в интегралната бюлетина, призова Маринска.

Не забравяйте, че за работата на един народен представител се съди от неговите действия”, каза още Бойка Маринска и припомни, че тя е единственият народен представител от региона, който на всеки шест месеца е отчитала работата си публично.

„Бойка Маринска е доказан политик, тя заслужава подкрепата ни”, заяви пред  присъстващите председателят на общинската структура на ДБГ Тодор Убинов. Той за пореден път каза, че всеки един избирател от района, който е имал необходимост за съдействие от страна на Маринска в качеството й на народен представител в 43-то Народно събрание, е получавал подкрепа и разбиране.

„Първа задача на Реформаторски блок в новия парламент е приемането на антикорупционния закон”, каза третият в листата на Реформаторите Тодор Джамбов. Заедно с Бойка Маринска те обобщиха приоритетите в програмата на Блока, като поставиха акцент върху реформите в образованието, здравеопазването, съдебната система, сигурността и културата. „Към всяка едно населено място с училище трябва да се подхожда дефиринцирано”, обобщи Джамбов предстоящите искани от заети в образованието промени в Закона за предучилищното и училищното образование. „Ние, Реформаторите, искаме 1 милиард повече за образование, което е най-малко 4.5% от БВП на държавата”, допълни Джамбов.

Източник: focus-radio.net

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре