Не трябва да се допусне БСП да управлява, защото всеки път това завършва с провал, бедност, протести и криза. Спомнете си Виденов, Орешарски и всички управления на БСП. Да не забравяме и кой е вечният коалиционен партньор на БСП. Само Реформаторски блок - Глас народен можем да ги спрем. Това коментра водачът на листата Денислав Генчев с граждани на Кърджали, по време на откритата приемна пред входа на читалище „Обединение“ в града.

 

Продължаваме с активната кампания. Посетихме Кирково, Джебел, Крумовград. Следващата седмица ще посетим Черноочене и Ардино. Стараем се да се срещнем с възможно най-много хора и да чуем всеки глас.

Най-важното на тези избори е влизането на РБ в парламента, това е ключът към спокойствието и стабилността на държавата, защото само така може да има дясно-центристко управление. БСП, дори и да е първа сила, трудно ще направи правителство. Ляво управление е пагубно за страната. Дясно-центристко ще продължи реформите.

Още повече в сегашната геополитическа ситуация, единствено политически сили като РБ, ясно заявили своята принадлежност към европейския избор на България, могат да гарантират стабилност и да се противопоставят срещу намесата както на Турция, така и на Русия във вътрешните работи на страната.
 
Автентичната десница трябва да бъде представена в парламента. Единственият начин гласът на десните да не се изгуби, е избирателите  да гласуват с 21. Само РБ - Глас народен влиза със сигурност в парламента от десните сили, извън ГЕРБ. Всеки глас за други десни формации, които са маргинални по резултат, ще доведе до разпиляване на десните гласове и те ще се разпределят за първите по резултат политически сили – ГЕРБ, БСП и ДПС.

Източник: ardanews.info

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре