Отломките на десницата няма как да бъдат платформа за обединение. „Реформаторски блок - Глас народен“ ще бъде представителят на десните избиратели в следващия парламент.

Това каза в Кресна Димитър Делчев, водач на листата на „Реформаторски блок - Глас народен“ за Благоевградска област.

 

Убеден съм, че всички десни избиратели осъзнават, че извън РБ всеки глас за наричащите себе си десни формации ще бъде преразпределен към БСП и ГЕРБ, каза Делчев. Притеснен съм за бъдещето на десницата, четейки безумията и популистките послания в програмата на ГЕРБ, които ги бутат на ляво, исках да направим дебат за дясното, но Цветанов не се съгласи, каза още той.

Битката между дясното и лявото продължава. Заставаме срещу фалшивия патриотизъм, залагащ на омраза към различните. Да работиш за държавата си и по-доброто бъдеще на всички в нея е истинското родолюбие, на което залагаме от „РБ - Глас народен, заяви Делчев.

Искаме работеща администрация и премахване на хилядите опашки, през които трябва да се мине, за да се издаде един документ, независимо дали става въпрос за бизнеса, или за гражданите, каза Делчев.

В момента от бизнеса следят да не се качи оборотът над 50 хил. лева, защото започват едни безкрайни отчети и бумащина, така много от фирмите влизат в сивия сектор. Ние предлагаме прагът за регистрация по ДДС да се качи четири пъти, което ще изкара много фирми на светло и ще даде „глътка въздух“ на малките предприятия. С намаляване на ДДС от 20% на 18% ще остави повече пари в джоба на хората.

Делчев беше категоричен, че освен да се строят магистрали, трябва да се обърне внимание и на общинската пътна мрежа и държавата не може да оставя общините да се справят сами, защото от магистралата няма никакъв смисъл, ако от нея до къщата ти е осеяно с дупки, коментира той.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре