Утре, събота, 18 март, от 11:00 ч. представители на коалицията "РБ - Глас народен" ще почетат паметта на загиналите от комунистическите репресии в лагера "Слънчев бряг" до Ловеч. Те ще поднесат венци и цветя на паметната плоча там.

 

В 14:30 ч. във Велико Търново, в парка "Дружба", ще се проведе градско събитие и среща с гражданите от водача на листата Станислав Благов. В 15:00 ч. Светльо Витков, водач на лисатта в 25 МИР - София, и кандидати от листата ще направят флашмоб на улица "Витоша" в София.

В неделя, 19 март, в 10:00 ч. в Благоевград ще се проведе благотворителен футболен турнир на "Реформатори, Глас народен и приятели". От 12:00 часа в град Хисаря Божидар Лукарски, водач на листата за Пловдив-област, ще разговаря с производителите и граждани в района на кооперативния пазар. В 17:00 ч. в с. Каснаково водачът на листата за Хасково Стефан Димитров ще се срещне с жителите на селото.

В понеделник и вторник, 20 и 21 март, ще се проведат градски събития на коалиция "РБ - Глас народен" и концерти за закриване на кампаниите в Бургас, Карлово, Калояново, Поморие, Благоевград, Плевен, Хасково и Кюстендил.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре