Добрата икономика в България гарантира добър живот, защото силната икономика прави държавата стабилна. Това заяви водачът на листата в 13 МИР-Пазарджик Бойка Маринска на среща с ръководството и работниците във фирма „Ингилиз“ – един от водещите производители на обувки в Пещера, съобщиха от Пресцентъра на Реформаторски блок – Пазарджик.

 

Тя поясни, че приоритет в програмата на Реформаторите е  ДДС да бъде намалено на 18% за срок от 4 години. Освен това ще настояваме прагът за регистрация на фирми по ДДС да бъде вдигнат от 50 хиляди на 200 хиляди лева. В икономиката имаме много силни приоритети, допълни Маринска и посочи, че ще се цели намаляване на бюрокрацията и административната тежест върху бизнеса.

Реформаторите сме заложили в програмата си да отпадне задължението на гражданите и бизнеса да подават документация, с която държавата може да се снабди по служебен път, както и замяна на разрешителните режими с уведомителни, където е целесъобразно, каза още Бойка Маринска. „Не вярвайте на празни обещания, бъдете реалисти. От мен и Реформаторски блок няма да чуете това, което чувате от всички партии. Когато отидете да гласувате, спомнете си, че в пазарджишка област мандатите са девет. Задайте си въпроса кой какво е направил за регион Пазарджик. Нито един народен представител от 13 МИР не е представил отчет за извършена парламентарна дейност, посочи Маринска и отбеляза, че тя е единственият народен представител от 43-то Народно събрание, който на всеки шест месеца е отчитала дейността си публично“, допълни Маринска.

Бойка Маринска  е човекът, който е оставил следа с работата си в Народното събрание, каза Тодор Джамбов - кандидат за народен представител от листата на Реформаторски блок (БНД). Хората са тези, които трябва да определят дневния ред на народните представители, заяви още той.

Пред екипа на фирма „Ингилиз“ говори и кандидатът за народен представител от Пещера Пею Търпоманов (ДБГ), който заяви, че през годините Реформаторски блок е показал, че е политическа коалиция, която смело отстоява позициите си и прави крачки в правилната посока. „Ние сме хора с работещи решения“, каза още Търпоманов.

Обувна фабрика „Ингилиз“ е една от най-добре работещите обувни фирми в гр. Пещера. В момента в производството са заети над 70 работници.

Източник: focus-radio.net

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре