Политическите сили ще се съобразяват с коалицията "Реформаторски блок - Глас народен", каза при представяне на листата в Кърджали вчера в града водачът на коалицията на Реформаторите и Глас народен Денислав Генчев. Той добави, че е много важно да бъде изпратено послание на политическите опоненти в страната, че РБ са силни и опонентите трябва да се съобразяват с Коалицията.

„Даваме сигнал, че в Кърджали Реформаторският блок е дългосрочен проект. Няма да сме за едни избори. Ние ще бъдем на следващите избори отново тук и ще ставаме все по-силни. Ще направим опит и ще обединим десните сили в Кърджали, категоричен бе Генчев.

"В Кърджали десницата ще покаже капацитета си благодарение на нашата кампания и с общи усилия ще постигнем сигурен успех, което е и мотото на кампанията“, каза още Денислав Генчев и представи листата на Реформаторите за изборите.

Тя е водена от Денислав Генчев, а след него са Стоян Георгиев, Нургюн Мехмед, Михаела Димитрова, Ирина Минчева, Здравко Кехайов, Десислава Нейчева, Злати Карамфилов, Дарина Павлова, Пламен Кръстев.

След срещата, лидерът на Коалицията откри предизборен офис на РБ, намиращ се в блок „Рила-1“. На откриването присъства и лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева, която подчерта, че РБ не обещава неизпълними неща, а постижими и наложителни действия в областта на здравеопазването, образованието, сигурността и борбата с корупцията.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре