Всяка година земеделските производители биват принуждавани да продават на ниски цени, особено когато става въпрос за големи количества наведнъж, както е при тютюта. "Реформаторски блок - Глас народен" ще разбием тези картели, които ограбяат земеделските произвидители и подбиват цените и вместо производителят да печели, големите пари отиват при прекупвачите.

 

Това коментира с търговци и производители на пазара в Якоруда Димитър Делчев, водач на листата на "Реформаторски блок - Глас народен" за Благоевградска област. 
 
Според думите му когато БСП и ДПС са на власт европейски фондове винаги биват спирани, а сега дори не изчакаха да дойдат официално на власт и служебното правителство само започна да спира пари. Делчев даде пример с решението за спиране приема на документи за биоземеделие и агроекология, което ще лиши много от производителите в региона да получат средства и дори може да доведе до фалити. 
 
По-късно Димитър Делчев се срещна с жители на Белица. Той призова жителите на Якоруда и Белица да не гласуват според наложените стереотипи, а да се запознаят внимателно с програмите на всички партии. ДПС е силно в региона, но вие имате право на истинско представителство, а не човек, който за 2 години съм видял 2 пъти в парламента. Такъв човек няма да работи за гражданите, а за себе, добави той. 
 
Няма да спра да обикалям този регион. Тук не е бастион на ДПС, реформатори има навсякъде, коментира Делчев.
0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре