Коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" настоява служебното правителство и ЦИК да гарантират ненамесата на Турция на изборите у нас, включително и чрез недопускане на изборни туристи на територията на България.

 

Външното министерство на България да направи прецизен анализ на случващото се в Турция след опитите за държавен преврат и да вземе предвид всички останали фактори, за да прецени има ли опасност за гражданите, гласуващи в Турция, както и трябва ли да има изборен процес там.

Коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" е единствената дясна формация, която ще влезе в 44-тия парламент. Но съм обезпокоен от натиска, който ГЕРБ и БСП оказват върху хората. И това не е мобилизация, това е “Северна Корея”. Ужасен съм, че след 27 години демократичен процес забраняват свободата и правото открито да кажеш мнението си. Не, ние не сме северна Корея, не сме Турция, оставете хората да избират. Под строй и с камшик няма да стане. Това ми дава увереност, да мисля, че Стара Загора ще гласува правилно с №21.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре