Три са основните приоритети, по които ще работя в Старозагорска област. Това обяви на пресконференция в пресклуба на БТА Димитър Танев, водач на листата с кандидат-депутати на Коалиция "Реформаторски блок - Глас народен".

 

Първият е запазване на парковете "Аязмото" и "Бедечка" като зелени зони. Вторият е изграждане на Индустриална зона "Тракия" - идея, предложена от регионалния съюз на хотелиери и ресторантьори. Развитие на професионалното образование, съвместно с местния бизнес е третият ми приоритет, посочи кандидат-депутатът.

Подкрепям Димитър Танев, защото той доказа, че може да създава правила за работа, заяви проф. Даниел Вълчев.

Ще водим позитивна кампания, подчерта проф. Вълчев и отбеляза, че политическа цел на Коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" е да не се допусне връщане на БСП и ДПС в управлението. Коалицията ще е част от следващия парламент, а гласовете за другите, които не успеят да влязат, ще се разпределят за БСП и ГЕРБ, напомни Димитър Танев.

Тази вечер в Стара Загора се открива официално кампанията на Коалицията "Реформаторски блок - Глас народен". На откриването ще присъства и лидерът на ПП Глас народен" Светльо Витков.

Източник: bta.bg

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре