За мен е чест като водач на листата на Реформаторски блок да работя за Реформаторски блок, защото това е едно доказателство за добре свършената от мен работа в Народното събрание. Това каза при представянето на листата на кандидатите за народни представители в 13 МИР - Пазарджик от Коалиция "Реформаторски блок – Глас Народен" водачът на листата Бойка Маринска, предаде репортер на Радио „Фокус” – Пазарджик.

 

Трябва в парламента да попаднат и да гласуваме за хора, които наистина правят нещо там и наистина отчитат онова, което са свършили. През тези две години аз съм представяла отчет на всеки шест месеца за свършената от мен работа. Участвала съм като съвносител на 40 законопроекта и вносител на 4 мои лични – Закона за администрацията, Закона за държавния служител, Закона за доброволчеството и Закона за промените в местното самоуправление, които касаеха процедурите за избор на омбудсмани. Двата последни законопроекта стигнаха до комисия, но поради прекратения мандат не успяхме да ги довършим докрай, тоест, не бяха гласувани в зала.

Това, което предстои да се прави, са точно тези законопроекти и, ако бъда избрана за народен представител, ще продължа тази си дейност и ще докарам нещата докрай, заяви Маринска. Чувствам се уверена и спокойна, и мотивирана, защото хората, с които работя и хората в листата, и целият ни екип в Пазарджик са силно мотивирани да постигнем успеха, към който се стремим. Листата ни е пълна и всички до един са силно ангажирани и мотивирани да работят. Нямам никакви съмнения, че Пазарджик ще има народен представител от Реформаторски блок, каза още водачът на листата за 13 МИР – Пазарджик.

Източник: m.focus-news.net

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре