Освен емоционални имам и чисто рационални аргументи днес да съм тук, така започна представянето на кандидатите за народни представители проф. Даниел Вълчев. Той припомни, че е бил избиран като депутат от листата в Пазарджик и изрази щастието си, че водач на листата е Бойка Маринска, която се е доказала като активен народен представител през отминалия мандат. Бойка Маринска е човек, който изцяло е свързан с образованието и имаше активна парламентарна дейност само до преди няколко месеца, припомни проф. Вълчев.

Той показа убеденост, че Реформаторски блок – Глас народен ще бъде единствената политическа сила с ясно изразена дясна ориентация, която ще бъде представена в бъдещия парламент. Светът стана по – сложен, Европейският съюз „проскърцва“ и в такъв политически момент е важно кой ще управлява страната, уточни Вълчев. Според него Реформаторски блок – Глас народен, гарантира, че няма да има резки промени във външнополитическата ориентация на страната.
„За мен е чест като водач на тази листа, да работя за Реформаторския блок“, заяви водачът на листата Бойка Маринска, която направи кратък отчет на работата си, като не пропусна да отбележи, че е единственият народен представител от областта, който на всеки шест месеца е публикувал отчета си. Чувствам се спокойна, мотивирана и уверена в успеха с колегите, които са в листата, сподели Маринска.
„Обичам свободата и демокрацията и това ме свързва с всички колеги, които са в листата“, каза вторият в листата Димитър Петков. Кампанията, която започна е пълна с фалш и лъжи, но ние ще работим градивно и в интерес на истината, продължи той, като акцентира, че ще работи за защита на интересите на земеделските производители и се премахнат еднодневните трудови договори.
„Да не се оплакваме, а всеки да даде това, което е коректно и честно към бъдещите поколения“, призова третият в листата Тодор Джамбов, а четвъртият Чавдар Чавдаров допълни, страната ни има нужда от достойни и родолюбиви българи, които да помогнат в този момент на България.
„Силно мотивирана съм да има не само един, а защо не и два мандата в 13 МИР от Реформаторски блок“ – Глас народен, съобщи четвъртата Малина Консулова – Златева, за която основното е промяна в съдебната система.

Ето и цялата листа на „РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК-ГЛАС НАРОДЕН“ с кандидатите за народни представители за 13 МИР-ПАЗАРДЖИК

1. Бойка Маринска – Магистър – руска филология, завършила образованието си в Петербургски държавен университет. От ноември 2014 до януари 2017 г. е народен представител на Реформаторски блок /квота на Движение България на гражданите/ в 43-то Народно събрание. Председател на Парламентарната комисия по взаимодействие с НПО и жалбите на гражданите. Член на Комисията по образование към Народното събрание. Бойка Маринска е общински съветник в Общински съвет-Пазарджик, два мандата. Пет години началник на Регионално управление по образование, директор на училище в Пещера. Семейна, с три дъщери.
2. Димитър Петков – Роден в Пазарджик. На 51 години. Член на БЗНС, председател на Областното настоятелство в Пазарджик. С висше агрономическо образование. Управител на Дружество специализирано в производство на биологични плодове, част от италиански холдинг. Специализации в областта на земеделието, търговията и публичната администрация. Четири мандата общински съветник в Общински съвет Пазарджик. Един мандат секретар на Община Пазарджик. Председател на БЧК – Пазарджик и член на Управителен съвет на Волейболен клуб „Хебър“.
3. Тодор Джамбов – Филолог. С втора специалност „Детско-юношеска психология“. Директор на училище в Пазарджик. Областен председател на Българска нова демокрация. Общински съветник в Общински съвет-Пазарджик, мандат 2007-2011 г. С едно дете.
4. Чавдар Чавдаров – С юридическо образование. Завършил специалност „Право“ в УНСС – София. Член на Адвокатския съвет. Общински съветник от квотата на Народен съюз в Общински съвет-Пазарджик. Член на Изпълнителния съвет на Народен съюз и председател на Общинското настоятелство на ЗНС. Семеен.
5. Веселин Попов – На 28 години. Живее в беловското село Момина Клисура. С висше техническо образование. Работи като машинен инженер в частна фирма. Член на политическа партия „Глас народен“.
6. Габриела Попова – 28 години. Живее и работи в гр. Пазарджик. Завършила специалност „Българска филология“ в Пловдивския университет. Работи в частния сектор. Заместник-председател на младежкото СДС в Пазарджик.
7. Красимира Паунова – родена в Пазарджик. Член на БЗНС, председател на Общинско настоятелство на БЗНС Пазарджик. Висше педагогическо образование, специалност „Превантивна педагогика“ и висше икономическо образование специалност „Стопанско управление, бизнесадминистрация и маркетинг“.Управител на магазин в Пазарджик. Трудовият стаж е свързан с работа на мениджърски маркетингови позиции в регионални офиси на различни компании. Семейна, с едно дете.
8. Борис Станков – Кандидатура в листата от гражданската квота. Борис Станков е с висша магистърска степен по специалността „Екология“. Управлявал е собствена фирма. В момента работи в обществения сектор. Семеен, с две деца.
9. Пею Търпоманов – Заместник-председател на Движение България на гражданите в Пещера. Завършил специалността „Противодействие на престъпността“. Работил над 20 години в системата на правоохранителните органи. В момента е управител на частна фирма. Владее отлично гръцки език. Семеен, с две деца.
10. Николина Ангелова – На 33 години. Член на БЗНС. Висше образование МИО и Банков мениджмънт. Работи в счетоводна къща. Семейна, с един син.
11. Нур Капланова – Кандидатура от гражданската квота. С висше образование, бакалавърска степен по специалността „Етнология. Регионално развитие и политика“. В момента е заета в държавния сектор.
12. Исмет Трампов – Член на Движение България на гражданите в Сърница. Със средно-специално образование със специалност „Механизатор-растениевъд“. Управител на частна фирма. Живее и работи в Сърница. Семеен, с три деца.
13. Христо Цветанов Член на Движение България на гражданите. На 28 години. От гр. Белово. В момента учи във Варненски свободен университет, специалност „ Строителство на сгради и съоръжения“. Работи в държавната администрация.
14. Лука Делийски – От гр. Септември. Член на Движение България на гражданите. Със завършено висше образование в Националната художествена академия-специалност „Консервация и реставрация“. В момента реставрира стенописите на църквата „Свети Никола“ в гр. Стара Загора. Женен, с две деца.
15. Любен Тигалонов – Заместник-председател на Движение България на гражданите в Ракитово. С висше образование, магистърска степен, специалност „География“ в Софийски университет. Управител на частна фирма.
16. Димитър Герасимов – Архитект. Завършена магистърска степен в Университета по архитектура, строителство и геодезия. С престижна награда за проект на обществена сграда от Камарата на архитектите.
17. Нели Серафимова – Общински координатор на Движение България на гражданите в гр. Батак. Със средно образование „Технология на дървесината“. В момента работи в държавния сектор. Омъжена, с две деца.
18. Малина Консулова – Златева. Живее и работи в Пазарджик. Адвокат. Общински съветник от Реформаторски блок в Общински съвет-Пазарджик. Председател на общинската структура на СДС в Пазарджик. Семейна, с две деца.

Източник: pa1.bg

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре