Не е достатъчно само от време на време да си припомняме призива „Съединението прави силата“. Когато това стане философия на нашето всекидневие, тогава България ще напредне с много бързи крачки.

Това заяви в Добрич лидерът на „Движение „България за гражданите“ Меглена Кунева по време на откриването на предизборната кампания на Коалиция „Реформаторски блок - Глас Народен“ в областта, предаде кореспондентът на Радио „Фокус” - Варна.

 

Тя посочи, че в коалицията вече е изговорено и дадено обещание тази философия да бъде осъществена на практика. Меглена Кунева коментира посланието, което предизборните плакати на коалицията носят: „Общи усилия = сигурен успех“ - „Няма друг начин да направим успеха факт, освен да обединим усилията си. Това, което ми дава надежда е, че ние вече имаме стъпки в тази посока, самото обединение на Реформаторския блок от хора от различни партии, но с една обща цел“, заяви Меглена Кунева и допълни, че приобщаването към коалицията на различни страни е знак, че „Реформаторски блок - Глас Народен“ стои зад своите думи. „Макар и да имаме различия, ние можем да вложим общите си усилия, за да имаме сигурен успех“, посочи Меглена Кунева.

Тя се обърна към кандидатите за народни представители и подчерта, че в следващите 4 години те ще са постигнали нещо за страната, само ако хората, които са им гласували доверие, признаят техните усилия. По думите й е важно хората да признаят, че през времето, в което техните избраници са били в парламента, нещо се е случило, нещо в полза на гражданите, които вече не вярват на чудеса.

Източник: focus-news.net

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре