„Реформаторски блок - Глас народен” представя днес листите си и открива кампанията в Димитровград и Петрич

Днес, 4 март, пред обществеността на Добрич Меглена Кунева ще представи водача Настимир Ананиев и листата на Реформаторския блок в Добрич. В събитието участват представители на всички политически сили в Добрич от коалицията „Реформаторски блок - Глас народен”. Представянето е от 11:00 ч. в Кукления театър в Добрич. Водачът на листата Настимир Ананиев е досегашен народен представител от групата на Реформаторския блок в 43-ото Народно събрание и председател на Транспортната комисия в парламента, свързван с това, че въведе редица промени в Закона за движение по пътищата по отношение на по-строгите санкции срещу нарушителите.

Също днес коалицията открива кампанията и представя листата си в Димитровград, където водач е доскорошният кмет на Димитровград Стефан Димитров. Събитието ще се проведе в 17:00 ч. пред офиса на коалицията „РБ - Глас народен” (на бул. „Д.Благоев” 16, до магазин LIDL) и в него че участват всички местни лидери от партиите в РБ и Глас народен.

Също днес, в 17:30 часа, в хотел „Бац” в Петрич коалицията „Реформаторски блок - Глас народен” открива кампанията си и в Петрич. Водачът на листата на Реформаторите в Пиринско Димитър Делчев ще я представи пред петричката общественост заедно с дългогодишния кмет на Петрич Вельо Илиев.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре