Изказване на д-р Нина Борова, областен координатор на ДБГ - Сливен и общински съветник в ОбС - Сливен, пред делегатите на Четвъртото национално събрание на "Движение България на гражданите".

Преди пет години ние от Сливен избрахме едно качество, което и до днес е дефицит сред политическите елити - интелигентността и опита в политиката, прегърнахме каузата да служим на хората, затова станахме част от ПП ДБГ и следваме неотклонно и до днес г-жа Меглена Кунева.

За тези пет години ние заедно написахме един малък наръчник по издържливост и от всяка трудна ситуация излизахме с имунитет, защото водещ за нас си остана моралът.

Днес искаме да благодарим на г-жа Меглена Кунева за това,че ни създаде, затова, че виждаше във всеки един от нас местен лидер и ни даваше свободата да дадем най-доброто от себе си.

Благодарността,която получаваме при ежедневната си среща с хората от нашия град е синтезирана в едно изречение ''Във Вас ни е надеждата '' Дори и само поради този факт можем да кажем едно: Политическа партия "Движение България на гражданите" има бъдеще.Нека заедно продължим напред!

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре