Битката на „Реформаторски блок - Глас народен“ ще е срещу популизма и безпринципността в политиката, заяви на среща със симпатизанти в Благоевград Димитър Делчев, водач на листата на Коалицията в 1 МИР.

Овратително е "фалшиви герои" да представят преминаването си в ДПС като патриотизъм. Това е продажба на душата и принципите, заяви Делчев.

 

Кандидатите от БСП и ГЕРБ знаят, че заливат с популизъм, но въпреки това не се свенят да предлагат лъжи на килограм, наричайки ги програма. Дори в публични дебати ГЕРБ и БСП все по-често се съгласяват един с друг. Отдалеч си личи как се готвят да се коалират, за да се окопаят във властта 4 дълги години, коментира той.

От РБ винаги сме доказвали, че си поставяме високи, но изпълними цели и ще продължим да бъдем враг на популизма и безпринципността, категоричен бе Делчев.

Сега и от ляво, и от дясно обещават увеличение на заплати, на пенсии, повече пари за учители, по-добро здравеопазване, но тези, които работиха за това бяха министрите на РБ и именно затова са атакувани сега. 

Кошниците с обещанията са пълни, но хората не са глупави и ще разпознаят лъжите, каза Делчев. 

Според думите му най-тежката битка след 25 МИР е в Благоевградско, но отборът на ”Реформаторски блок - Глас народен” е силен и ще постигне висок резултат. 

В листата, освен опитни политици, имаме и млади лица, които носят необходимата енергия и нови идеи за развитие на региона и страната. Убедени сме, че общите ни усилия ще доведат до сигурен успех, добави той.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре