Ако някой си мисли, че ще събере избирателно няколо парчета, за да изкара 4% на избори и да стане депутат, е свободен да го прави. От ДБГ в напъни за прескачане на изборната бариера няма да участваме.

Това заяви през медии във Варна Димитър Делчев, председател на „Движение България на гражданите“.

Необходимо е силно обединение срещу модела на феодализиране на общини, широка антиГЕРБ коалиция, която да сложи край да разпределението на обществени поръчки от един човек и назначения на лели и стринки на държавна работа.

Попитан кои парти имат място в този съюз, Делчев бе категоричен, че вратата не е затворена за никого, но първо ще чуе местните структури на ДБГ с кого искат да работят.

Найден Зеленогорски от Изпълнителния съвет на ДБГ и член на Политическия съвет на РБ, беше категоричен, че Реформаторски блок е опозиция на това управление, тъй като няма ясна визия за развитието на България. Той призова местните структури на ДБГ в областта да привлекат симпатизанти и да започнат подготовка за местни и предсрочни парламентарни избори.

Каузата на ГЕРБ и БСП е да усвояват пари, а нашата е да бъдем сред хората. В парламента няма дебат за проблемите и решаването им, а постоянни игри на опозиция и управление, каза още Делчев.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре