Бюджет 2018 показва нежеланието за реформи, каза Делчев

Всяко делене на дясното е услуга за ГЕРБ и БСП, които единствени имат полза от такова, каза през България он еър Димитър Делчев, председател на „Движение България на гражданите“.

 

Обкалям страната и виждам какво се случва. Хората от СДС, Да, България, ДСБ, БЗНС и гражданите искат обединение на десницата. Ако тръгваме да разбиваме монополола на ГЕРБ по места и да освободим България от корупционната зависимост, това няма да стане с ново разделение, категоричен бе Делчев. Аз ще говоря с всеки, който иска да се бори за тази промяна, допълни председателят на ДБГ.

Необходим е нов начин на мислене и честен разговор за партньорството и морала в дясно. Трябва много да се внимава с поставянето на условията от хора, които са били министри на Борисов.
Здравият разум ще надделее над дребните лидерски претенции и заради желанието на хората по страната да работят заедно за разбиването на модела на ГЕРБ, каза още той.

Делчев заяви, че Бюджет 2018 показва нежеланието на правителството да извършва необходимите реформи. Административното увеличаване на залати няма да доведе до вдигане на доходите, а обратно.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре