Водачът на листата на "Реформаторски блок - Глас народен" Бойка Маринска, придружена от членове на листата, внесе за регистрация в Районната избирателна комисия в Пазарджик документите на коалицията.

 

"Очакванията ни са за висок резултат на Реформаторски блок и Глас народен. Другото ни очакване е за позитивна кампания и поне ние ви обещаваме, че нашата ще е такава - коректна и позитивна, такава, каквато винаги досега сме я правили. Надяваме се и опонентите ни да бъдат достатъчно коректни. Предизборната битка нека бъде на полето на политиките", заяви след регистрацията Бойка Маринска.

Тя изказа удовлетворението си, че макар и при непълен мандат е успяла да изпълни поетите ангажименти към избирателите по отношение на няколко законодателни промени, които се случиха. Като народен представител в 43-то Народно събрание тя е съвносител на около 40 законопроекта и 4 лично нейни, от които два бяха гласувани със значително мнозинство - това са Законът за държавния служител и Законът за администрацията. Само по закона за предуичилищно и училищно образование Бойка Маринска има внесени 60 предложения между първо и второ чете и по-голяма част от тях вече са влезли в сила. Тя е и сред малкото народни представители, които дават публичен отчет за дейността си на всеки шест месеца.
За листата на коалицията "Реформаторски блок- Глас народен" Бойка Маринска каза, че е балансирана, с професионалисти от всички сфери на икономическия и обществения живот, само от хора от региона. Вторият в листата - Димитър Петков, допълни, сред кандидатите няма нито парашутисти, спуснати от други места, нито служители на Държавна сигурност.

Бойка Маринска призова досегашните си колеги от Народното събрание, които отново се кандидатират за депутати, да  представят публично дейността си и участието си в работата на Парламента и в региона.

Пълната листа на "Реформаторски блок - Глас народен" - Пазарджик:

1. Бойка Грозева Маринска
2. Димитър Любомиров Петков
3. Тодор Иванов Джамбов
4. Чавдар Стоянов Чавдаров
5. Веселин  Олегов Попов
6. Габриела Запрянова Попова
7. Красимира Стоянова Паунова
8. Борис  Георгиев Станков
9. Пею Василев Търпоманов
10. Николина Петрова Ангелова
11. Нур Емилова Капланова
12. Исмет Незиров Трампов
13. Христиан Валентинов Тосков
14. Лука Ненков Делийски
15. Любен  Сотиров Тигалонов
16. Димитър Христов Герасимов
17. Нели Тодорова Серафимова
18. Малина Георгиева Консулова – Златева

Източник: pa-media.net

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре