Още десни формации ще се присъединят към РБ до края на седмицата, заяви председателят на Предизборния щаб на РБ

Реформаторският блок е обединителят на дясното в България. Включвайки политическа сила като Глас народен, които носят младежка енергия, ще станем още по-силни.

 

Това заяви при подписването на споразумението за общо явяване на предсрочните парламентарни избори между РБ и Глас народен Найден Зеленогорски, председател на Предизборния щаб на РБ.

Още десни формации ще се присъединят към РБ до края на седмицата, заяви председателят на Предизборния щаб и обяви, че днес в Пловдив ще бъде подписано споразумение и с „Кауза България“, които също ще бъдат част от коалицията „Реформаторски блок – Глас народен“ на изборите през март.

Ние, от РБ, сме единствените в дясно, които показват как можем да се обединяваме, а не да се цепим, защото десните избиратели в България са изправени пред изключителни проблеми, свързани с опитите за фрагментиране, добави Зеленогорски.

В момента трябва да поставим граница между това да запазим цивилизационния избор на България и опита „корабът“ да бъде обърнат за североизток. В този смисъл ние ще си партнираме с всички, които споделят евроатлантическата ориентация на страната, защото българският интерес е да реализираме националния идеал през членството ни в Европейския съюз и НАТО, каза той.

Атаките срещу РБ са, защото някой се опитва да обърне „кораба“ на България в друга посока, а ние сме пречка това да се случи, категоричен беше Зеленогорски. 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре