Част от министрите в този служебен кабинет са „момчета за мокри поръчки“, заяви пред медии днес Найден Зеленогорски, председател на Предизборния щаб на Реформаторския блок.

Министрите на РБ са атакувани за това, че поеха отговорност, че правят реформи, че неотклонно подкрепят евроатлантическата ориентация на България, коментира Зеленогорски.

Служебните министри на образованието, на здравеопазването, на отбраната говорят за ревизии. Работил съм като ревизор и знам, че проверка на едно мининистерство се прави между 3 и 6 месеца от екип от поне 5 одитори и ревизори, а не за по-малко от месец, каза той. Това са мокри поръчки с цел хвърляне на кал срещу РБ, за да бъде унизен, да не се допусне РБ в следващия парламент. Това е битката на БСП, тъй като присъствието на РБ в 44-то Народно събрание гарантира дясноцентристко мнозинство. Ако РБ не е част от парламента, това би дало шанс на БСП да влезе във властта през задния вход и през една евентуална коалиция с ГЕРБ, заяви Зеленогорски.  

Искрено съжалявам, чев този служебен кабинет има и достойни хора, които волно или неволно стават съучастници в този опит за показен разстрел на РБ. Ние обаче няма да допуснем по този начин да продължат, ще покажем какво са свършили нашите министри и ще изобличим лъжите, категоричен бе той.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре