Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/grajzdlf/public_html/libraries/src/Filesystem/Path.php on line 148

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/grajzdlf/public_html/libraries/src/Filesystem/Path.php on line 151

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/grajzdlf/public_html/libraries/src/Filesystem/Path.php on line 154

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/grajzdlf/public_html/plugins/system/pagebuilder3/pagebuilder3.php on line 565
Движение България на гражданите - Димитър Делчев: РБ е единствената пречка пред коалицията ГЕРБ-БСП

Реформаторският блок е единствената пречка пред коалицията на ГЕРБ и БСП в следващото Народно събране, заяви пред България Он Ер Димитър Делчев от Националния координационен съвет на РБ.

 

Служебното правителство е предвестникът на тази коалиция, каза той. Това, което се случи в образованието, е показателно. Служебният министър Денков, като близък на ГЕРБ и Модев, синът на функционер на БСП, влязоха в координирана атака с неверни твърдения срещу бившия министър Меглена Кунева. Вместо брифинги с лъжи, трябваше да бъдат отчетени успехите за повишаване на учителските заплати, което постигна, въпреки че нямаше първоначална подкрепа от министър-председателя, както и въвеждането на един изцяло нов закон, коментира Делчев. 

РБ е извън схемите на ГЕРБ и БСП и в следващото НС ще попречим на правителство на ГЕРБ и БСП с подкрепата на ДПС, каза той и добави, че флиртът с левицата от страна на ГЕРБ ще бъде наказан от избирателите.

Реформаторският блок продължава да бъде платформата за обединение в дясно, категоричен бе Делчев и каза, че РБ води преговори с още няколко формации. До края на седмицата ще станат ясни новите ни партньори, с които заедно ще се противопоставим на популизма, който се лее от ляво и дясно, коментира Реформаторът.

В момента сме на търг с явно наддаване, едните предлагат 1500 лв. заплати, другите 1300 лв., третите 700 лв. пенсии, каза Делчев и беше категоричен, че тези обещания са лъжа, а РБ е платформа на нормалността в морето от популизъм.

Делчев обяви, че днес РБ ще представи основни точки от програмата си след заседанието на Политическия съвет на Блока в 12:00 часа.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре