Ако не намерим път за обединение по места, на следващите избори ще си счупим главата. Успешни сме само, когато сме заедно. Затова толкова пъти печелим в Плевен – първо, защото показваме човешко лице и второ, защото вдясно сме били винаги заедно, независимо от политическите катаклизми между големите вождове в София, заяви кметът на Плевен Георг Спартански на форум в София, посветен на регионалните политики.

Той беше категоричен, че заложените още в предизборната кампания принципи на почтеност, прозрачност, публичност и професионализъм са били спазени по време на цялото му управление досега. Спартански изтъкна, че за разлика от предишни управляващи не е уволнил никого от администрацията, независимо от коя партия са и използва професионализма на всички, работещи в общината за постигане на резултати за гражданите.

Не е най-добрият начин да тръгваш нанякъде, като поставяш условия „без тоя, без оня” предварително. Така няма да стане. В момента десните сили приличат на италианско семейство в тъжен развод, което се замеря с чинии, заяви кметът на Плевен Георг Спартански. По думите му, ако омразата, която партийните лидери излъчват по телевизията се превърне в електричество, ще задвижи електрическа централа.

Не го виждам това всеки да си копае в дворчето с 20-30-50 съмишленика, за които твърди, че са най-умни. Лидерите ще се родят естествено, но първо трябва да седнем на една маса, категоричен беше той.

По думите му десните трябва да намерят национални каузи, които на достъпен език да представят на избирателите. За него такива са демографската криза, здравеопазването и образованието.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре