Председателят на Комисията за взаимодействие с НПО и жалбите на гражданите в Народното събрание и член на парламентарната комисия по образование Бойка Маринска от Реформаторския блок изпрати поздравителни адреси до директора на Младежки дом в гр. Пазарджик и ръководител на ТС „Чавдар“ Инна Церовска и до директора на ОУ „Христо Ботев“ в с. Исперихово, община Брацигово, Иван Иванов.

„Десетките призове, които ръководителите и талантливите деца и младежи от Танцов състав "Чавдар” са завоювали, са признание за неуморния труд и любовта Ви към българския фолклор“, пише Маринска в адреса си до Церовска. Във връзка със 70-я й юбилей тя пожелава на Инна Церовска „здраве, творческа свобода и дълголетие, многобройни срещи с публиката, нестихващи аплодисменти и сили да продължавате напред, за да завещаете на следващите поколения богатство, с което да се гордеят.“

В обръщението си към директора, учителите, учениците и родителите от село Исперихово, Маринска ги поздравява за юбилейното честване на 120 години от създаване на ОУ „Христо Ботев“. „Вашето училище осъществява една благородна мисия – с грижа, любов и всеотдайност да определя бъдещето на поколения деца, да изгражда пълноценни млади хора, отговорни пред себе си и полезни на обществото“, се казва в писмото на Бойка Маринска. „Скъпи ученици, бъдете любознателни, бъдете усърдни в учението, бъдете смели, творете красота и доброта около вас“, се обръща тя към възпитаниците на училището и пожелава на всички щастливи бъднини.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре