В неделя, 20 ноември, „Движение България на гражданите” провежда първия си Национален съвет след конгреса на партията. Във форума ще вземат участие новоизбраните членове на Националния съвет, кметовете, председателите на Общински съвети и областните координатори на партията от цялата страна.

Лидерът Меглена Кунева и ръководството ще дадат пресконференция за решенията на форума в 14:30 ч. в Зала. 3.1. на Националния дворец на културата в София.

За заседанието на Националния съвет ще пристигнат около 100 души от всички области на страната. Форумът ще бъде открит от лидера на ДБГ Меглена Кунева. Съпредседателят на Парламентарната група на РБ Найден Зеленогорски и народният представител и председател на предизборния щаб на ДБГ Димитър Делчев ще представят анализ на изминалите президентски избори, а проф. Даниел Вълчев ще очертае перспективите пред ДБГ и Реформаторския блок в следващите месеци.

Националният съвет ще даде мандат на ръководството за действия по въпросите, свързани с референдума, законодателната дейност и пътната карта за консолидация на РБ след преподписването на коалиционното споразумение между партньорите в Блока, както и ще избере новия състав на Изпълнителния съвет на ДБГ.

Началото на заседанието на Националния съвет е в 12:00 ч. в неделя.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре