За да вървим напред, трябва да действаме. Националният съвет на ДБГ единодушно реши, че ако РБ не покаже опозиционност и желание да бъде истинска алтернатива на това корупционно управление, ДБГ няма място там. Започва допитване в местните структури за създаване на силна демократична общност. 

Това заяви в интервю за Радио Сливен Нет д-р Нина Борова, общински съветник, член на ИС на „Движение България на гражданите“.

 

Крайно време е да се изправим срещу реалностите в страната ни и в града ни. Не можем повече да правим компромиси, изградени върху криви сметки. Не можем да искаме от съгражданите си да полагат непрестанни усилия, като им се обещава изход от кризата, който изобщо не е изход, коментира д-р Борова.

Сливналии притежават воля, често пренебрегвана от управляващите. Именно на нея искаме да служим. Нямаме друго желание, освен да бъдем полезни на града си и на страната си. Ще заличим етикета „България - държавата на олигарсите и на бедността“. Привилегия е да го направим, категорична е Нина Борова.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре