На 15 декември „ Движение България на гражданите” избра нов общински председател на Община Камено. С пълно единодушие членовете на местната структура гласуваха за свой председател Деян Димитров, който повече от 15 години работи в частния сектор. Активно участие в политиката взима с членството си в „Движение България на гражданите” през 2015 г. Работи усърдно за идеите на партията по време на местните избори, когато ДБГ успя да постигне завиден резултат.

Димитров изказа задоволството си от доверието на цялата структура и увери колегите си, че е готов да оправдае доверието им, като започне активна работа незабавно. Той заяви, че ще разчита на пълната подкрепа на структурата на областно ниво.

За заместник-председатели на „Движение България на гражданите” бяха избрани Живко Георгиев и Слав Кръстев.

На общинското събрание в Камено присъстваха Живко Табаков, общински председател на ДБГ-Бургас и член на Националното ръководство, както и областният координатор на ДБГ за област Бургас Стоян Грозев.

Живко Табаков поздрави Димитров за избора му, като му пожела да стане фактор в местната политика. „Радостно е, че семейството на ДБГ получава все по-голяма гражданска подкрепа и не спира да се разраства. В навечерието на един от най-светлите християнски празници – Рождество Христово, избрахме общински председател в Камено. Това е добър знак. Смятам, че в негово лице ДБГ ще може да разчита на активна и отговорна работа. Пред новото ръководството обаче стои и сериозно предизвикателство – подготовка за избори. Уверен съм, че ДБГ-Камено има потенциал и ще покаже силни резултати”, допълни още Табаков.

Областният координатор на партията Стоян Грозев се обърна към новото ръководство с призив да привличат все повече нови съмишленици и да насочват усилията си в полза на обществения интерес.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре