Бистра Стойкова е назначена за временно изпълняващ длъжността общински председател на ДБГ в Дупница. Тя ще заема тази позиция до провеждането на общинско изборно събрание.

Обърнахме се към хора, с които гледаме в една посока и мислим еднакво. Поканихме Бистра Стойкова да оглави организацията ни в Дупница, защото тя не се бои да влиза в трудни битки, да отстоява непопулярни каузи, затова че е последователна, борбена и довежда нещата докрай, съобщи на пресконференция областният координатор от ДБГ Силвия Велкова.

Поемам отговорността на общински председател, защото припознах платформата на ДБГ, техните приоритети са не само схематично афиширани, но видях една конкретика в програмата и целта ми е да бъда полезна на съгражданите си със своите компетентност и опит за развитието на образованието в Дупница и решаването на наболели проблеми, заяви новият общински председател на ДБГ Бистра Стойкова.

Имаме в програмата си няколко приоритета и образованието е един от най-важните, както за партията ни, така и за държавата. Затова се радвам, че толкова скоро след напускането на предишното ръководство успяхме да намерим временен общински председател, който да наблегне на това. Подкрепяме усилията на Бистра Стойкова да установи един баланс в образованието тук, каза лидерът на ДБГ Димитър Делчев.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре