Резултатът на кандидат-президента на Реформаторския блок Трайчо Трайков е почти двойно по-висок от прогнозите на социолозите, коментира за Радио Шумен лидерът на Движение България на гражданите в Шуменска област Даниела Русева. Лично аз очаквах по-голяма подкрепа в Шуменска област, допълни Русева.

Според нея Реформаторският блок стои по-добре в чужбина и големите областни градове, тъй като там посланията на коалицията са по-разбираеми. Тя се въздържа от препоръки за балотажа. Не искам да призовавам никого. За мен това е демоде. Считам, че всеки един човек, който има избирателни права, може сам да прецени за кого да гласува. Тези, които са гласували за Трайчо Трайков и Съби Събев, е логично да подкрепят този, който стои в дясната част на политическото пространство, отбеляза Русева.

По повод информациите, че ДСБ се готви да излезе от структурите на Реформаторския блок, Даниела Русева посочи, че в Шуменска област партиите в коалицията са обединени и работят добре заедно. Русева посочи, че заплахите на Радан Кънев за излизане от Блока са от близо година.

Източник: bnr.bg

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре