Битката за президентството не свършва тази седмица и смятам, че ще останем в нея до самия край. В Благоевград не правим закриване, защото в понеделник продължаваме да убеждаваме нашите съграждани, че верният избор е с номер 7, категорична е Анна Бистричка, областен координатор на „Движение България на гражданите".

Днес в центъра на Благоевград беше разположена шатра на кандидатпрезидентската двойка на Реформаторския блок Трайчо Трайков и ген. Съби Събев, на която присъства народният представител Димитър Делчев и представители на партиите от РБ - Благоевград.

Кандидатпрезидентската двойка на Реформаторския блок е дясната кандидатура, която ще гарантира евроатлантическата насоченост на страната. Президентската институция се подценява. Там трябва да застане истински лидер, който да поведе обществото. Президентът може да насочи вниманието към важните обществени въпроси, не може да направи съдебна реформа, но може да направи предложение за промяна в Конституцията, което да бъде стъпка към това, каза в отговор на въпрос от гражданин за президентската институция Димитър Делчев.

Трайков може да бъде водач на обществото, като гарантира, че президентството ще сложи фокуса върху по-добрите доходи на хората, гарантирането на заетост и работа за всички, намаляването на административната тежест, реформите в образованието, съдебната система,здравеопазването, битката с корупцията, добави той.

Според думите му гласът за Трайков в неделя е подкрепа за дясното и неговото присъствие на балотажа е гаранция за победа над комунистическата двойка на балотажа.

Източник: dariknews.bg

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре