Общинската структура на Движение България на гражданите избра (ДБГ) свой нов лидер-30-годишната магистър по икономика Ивелина Кедикова. Тя е една от учредителите на младежката структура на ДБГ в Стара Загора и развива собствен бизнес в родния си град вече няколко години, семейна, с едно дете. Младата икономистка смени от поста Боряна Карамихова, която остава в ръководството на партийната структура.

Ивелина Кедикова беше в листите на Реформаторския блок за общински съветници и за народни представители. Пред членовете на ДБГ-Стара Загора тя обеща отговорно и справедливо отношение към хората от организацията, към себе си и всички проблеми, пред които ще се изправи.

Тази дясна партия има нужда от нас. Хората, които избрахме да останем и да се борим тук, в България, сме хора, които вярват в успеха, заяви новоизбраният лидер и даде ясна заявка, че ще работи и критично към местната власт за развитието на града.

Няма да бъда типичният политик, ще питам хората и ще давам работещи предложения, добави Кедикова.

В края на месец септември ПП ДБГ ще проведе Национално събрание. Делегатите от област Стара Загора са 21 и са вече избрани на общински събрания.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре