ПП „Движение България на гражданите” гр.Кресна, с подкрепата на община Кресна, обявява конкурс за изработване на идеен художествено-пластичен проект за релеф или бюст на Васил Левски, който да бъде поставен на площад Кресненско въстание.

Регламент за участие в конкурса:

 

1. Проектът трябва да бъде реалистично третиран образ на Васил Левски и архитектурно адаптиран към избраното място – площад Кресненско въстание.

2. В конкурса могат да участват не само професионални скулптори. Всеки от участниците има право да предложи до три проекта.

3. Стойността на проекта, включваща авторски хонорари и реализация да бъде в рамките нa 10 000 лв.

4. Приемът на проектите е в срок до 2 месеца след обявяване на конкурса на сайтовете на Община Кресна и ПП „Движение България на гражданите” .

5. Жури ще оцени проектите на участниците на базата на тяхната идея, креативност и уникалност и ще се произнесе в едноседмичен срок след официално обявеният краен срок за изпращане на проекти.

6. Решението на журито е окончателно.

7. Одобреният проект става собственост на възложителя.

8. Наградата е възлагане на реализация на проекта.

 

С участието си авторите приемат условията на конкурса.

Допълнителна информация можете да получите на email – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Условията на разплащане ще се фиксират в договор между авторите и ПП “Движение България на гражданите” гр.Кресна.

Краен срок: 2 месеца след обявяването на конкурса

Проектите можете да изпращате по електронен път на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на адрес: град Кресна, ул.”Мир” №8.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре