Общинският съветник от „Движение България на гражданите“ от Реформаторския блок в Столичния общински съвет Стефан Марков ще провежда изнесени приемни във всички райони в София всяка втора седмица от месеца.

Марков стартира инициативата „София може повече“, в рамките на която ще обсъди основните проблеми на София с жителите на отделните квартали.

 

Мнението на хората е важно и то всеки ден, не само, когато предстоят избори. Темите са много, проблемите, за съжаление, също, затова ще търся подкрепа и идеи за решаването им от хората, заяви Маркоя. В редизборната си програма заявих, че хората ще имат възможност да влияят на процесите в СОС и да бъдат информирани за случващото се и това е начинът да го направя, каза още той.

Столичен общински съвет взима най-важните решения за развитието на София - от цената на билет за градския транспорт, през небостъргачи, проблеми с бездомни кучета, чистота на въздуха, до броя и вида на площадките, на които играят децата ни, искам да чуя мнението на софиянци по тези въпроси, допълва Марков.

Първата среща на Стефан Марков с граждани беше в район Младост, с които се обединиха около тезата, че застрояването в Младост трябва да бъде контролирано строго, но налагането на мораториум би довело до повече проблеми.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре