Уважаеми приятели, десни хора, реформатори и сподвижници на синята идея,

От самото създаване на Реформаторски блок и сега, в коалиция „Реформаторски блок - Глас народен“, ние имаме една ясна цел - да бъдем най-голямата дясноцентристка коалиция в новия български парламент.

Нашата коалиция направи една съзидателна, прагматична и позитивна кампания, чужда на лъжи, фалш и демагогия. Вярата на всички от листата на Реформаторски блок в доброто, в разума и почтеността, в хората, ни дават убедеността, че ще постигнем успех. Винаги сме били оптимисти, че ще имаме дясноцентристко правителство, което да продължи приобщаването на страната към ценностите на цивилизована Европа. Каузата на „Реформаторски блок - Глас народен“ е национално отговорна и единствената, която гарантира мира, сигурността и просперитета на България.

Вие знаете нашите приоритети - силна икономика, ръст на инвестициите, подобряване стандарта на живот, осигуряване на повече средства за здраве, образование, сигурност и култура. Блокът ще работи за увеличение на средствата за образование с 1 милиард лева и за двоен скок на финансирането на културата. Блокът разработи програма за следващите четири години, чрез която да се ремонтират всички спешни отделения и спешни центрове в страната, да се закупят 400 нови линейки. Ние настояваме за увеличаване броя на полицаите по малките населени места, искаме нелегалните мигранти да остават в центрове от затворен тип. Ние, реформаторите, залагаме на намаляването на ДДС от 20% на 18%. Ние сме единствените, които не участвахме в наддаването за заплати и пенсии, защото това е недостойно и нереално, обиждащо българина. Като първа задача в Народното събрание сме си поставили приемането на антикорупционния закон. Ще настояваме реформата в съдебната система да продължи.

В 43-то Народно събрание Реформаторски блок внесе собствени 90 законопроекта, половината от които вече са действащи. Реформаторски блок бе гръбнакът на реформите в здравеопазването, образованието, сигурността и икономиката. Народните представители на Реформаторски блок бяха едни от най-активните депутати в парламента.

През кампанията проведохме десетки инициативи и се срещнахме със стотици избиратели в цялата област. И разбрахме, че имаме Вашата подкрепа! Вие знаете, че всичко е в ръцете ни, за да направим България такава, каквато я искаме - правова, спокойна и подредена.
Ние, реформаторите, сме начертали хоризонта и посоката. Каузата е България!

Подкрепете "Реформаторски блок - Глас народен", за да имате свое представителство в 44-то Народно събрание. Помнете, че гласовете за другите вдясно, извън коалицията "Реформаторски блок - Глас народен", които няма да успеят да влязат в парламента, ще се разпределят за БСП и ДПС.

Подкрепете коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" с №21 в бюлетината. Общи усилия = сигурен успех!

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре