В сряда и в четвъртък лидерът на „Движение България на гражданите” от Реформаторския блок Меглена Кунева ще посети Велико Търново, Шумен и Варна.

На 22 март, в сряда, тя ще участва в празничното шествие на крепостта „Царевец” във Велико Търново, след което, в 12:30 часа, ще изнесе публична лекция за развитието на Европейския съюз и перспективите пред България като европейски член. Лекцията ще се проведе в Корпус 5 на Института „Конфуций” във Велико Търново. От 14:30 часа Кунева ще се срещне със симпатизанти на „Реформаторския блок – Глас народен” в Горна Оряховица, а от 16:30 часа започва срещата й с листата на Реформаторите и симпатизанти в читалището в Златарица.

 

На 23 март, в четвъртък, Меглена Кунева ще бъде в Шумен за срещи със симпатизантите на кандидата на Реформаторите там Даниела Русева, след което, в 11:30 часа, ще се срещне с жителите и симпатизантите на дясната коалиция в Каспичан.

По-късно следобяд в четвъртък Меглена Кунева и Найден Зеленогорски, заедно с представителите в листата на „Реформаторски блок – Глас народен” ще се срещнат с избиратели във Варна при шатрата на коалицията до хотел „Черно море” и ще присъстват на заключителния концерт на Реформаторите и „Глас народен” със Светльо Витков и неговата формация, който започва в 18:30 часа на входа на Морската градина.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре