РБ ще мобилизира мощна подкрепа в Кърджали. В кампанията ще хвърлим всички усилия да се срещнем с възможно най-голям брой хора, да чуем какви са проблемите им и с какво можем да помогнем за разрешаването им в бъдеще. Това заяви водачът на коалиция "Реформаторски блок - Глас Народен" Денислав Генчев за 9 МИР - Кърджали. Ще обиколим всички общини в областта и ще правим кампания "от врата на врата", защото целта ни е да чуем възможно най-много хора. Докато другите политически „играчи“ ще използват областта за мерене на сили, ние ще работим със и за гражданите, каза още Генчев.

 

Искаме да убедим хората да ни подкрепят, защото в РБ сме доказали, че с общи усилия постигаме сигурни успехи в областта на икономиката, образованието, здравеопазването и сигурността, а с младежката енергия на колегите от Глас народен можем да работим за младите граждани, каза още Генчев. Ще проведем срещи с бизнеса, за да обсъдим с тях идеите си, сред които намаляване на ДДС, вдигане прага за регистриране на фирма по ДДС и мерки за прозрачна публична администрация в услуга на гражданите и бизнеса.

Той обяви, че хората в листата на "Реформаторски блок - Глас народен" са местни, млади и активни хора, които искат да работят за просперитета на Кърджали. Сред тях има общински съветници, юристи, хора с малък и среден бизнес.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре