Ще работя за развитието на Община Кубрат. Вярвам в доброто бъдеще на Кубрат и неговото развитие като европейска община.

Това каза пред жители на община Кубрат кандидатът за кмет на Общината от местната коалиция „Време за промяна“ Нина Цонева.

 

Твърдо заявявам, че ще осигуря прозрачност при  управлението. Ще работя за привличане на инвестиции за устойчиво местно развитие, подпомагане на местния бизнес, подпомагане и разширяване на местните услуги, насърчаване и оказване на съдействие за кандидатстване по европейски програми, утвърждаване на културния облик на Кубрат, обяви част от приоритетите си Цонева. Ще наложим строг контрол за спазването на обществения ред и грижа за училищата и детските градини, продължи тя.

Жителите на Кубрат искаме по-добро, справедливо и пълноправно общество и ще работим заедно в името на общата цел за развитието на Общината. Промяната е факт и съм убедена, че е за добро, заяви тя.

През последните близо 2 години стигнах до всяко кътче на Общината. Споделихте усилията, мечтите и живота ни, а когато бях обезсърчена именно вие ми вдъхвахте кураж да продължавам, каза Цонева в речта си пред жителите на Кубрат.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре